Driven redaktör och projektledare

Content Avenue är en kommunikationsbyrå med redaktionell spets. Vi har tagit med oss ett gediget journalistiskt kunnande in i den digitala eran. Vi erbjuder strategisk och praktisk redaktionell kommunikation i såväl digitala som tryckta kanaler.

Nu utvecklar vi både våra befintliga och nya uppdrag – därför söker vi en driven redaktör/projektledare som dessutom är en mycket god skribent.

Du har relevant utbildning och arbetar professionellt som skribent och redaktör. Du är van vid att ha många uppdrag parallellt och vid ett högt tempo. Du skall också ha erfarenhet från kundansvar. Publicering i flera olika kanaler är idag en självklarhet så vi förutsätter att du är bekväm såväl vid tryckta medier som digitala kanaler av olika slag. Har du erfarenhet från strategiarbete inom kommunikationsområdet är det ett stort plus.

På Content Avenue kommer du att arbeta med såväl nya som befintliga uppdrag tillsammans med erfarna kollegor. Vi arbetar med content marketing och praktisk redaktionell kommunikation genom såväl digitala som tryckta kanaler, exempelvis genom expertbloggar, digitala nyhetsbrev, referenscase, pressmaterial, webbplattformar, kundtidningar, rörligt material

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Dan Wallander, 0733-282 929